HAYVANLARLA TELEPATİK İLETİŞİM NEDİR VE NASIL YAPILIR?

Image result for animal communication  images
















Hayvanlarla telapatik iletişim Ülkemizde çok bilinen ve uygulanan bir şey olmasa da Amerika'da bir hayli benimsenmiştir.Benim bu deneyimim ve inceliklerini öğrenmem 2 sene önce başladı. . Bir anda kendimi sevgili hocam Mary'nin web sayfasında buldum ve okumaya başladıkça kalbimle ve ruhumla rözenansa giren bu olayı daha da derinlemesine öğrenmek için büyük bir istek doğdu içimde.Kısa zaman sonra Mary'in Sarasota/Florida'da düzenlediği workshop'ına katıldım.2 gün süren bu workshop'ta inanılmaz anlar yaşadım.Telapatinizi açma yöntemlerinden, hayvanlarla telepatik olarak konuşma egzersizlerine kadar müthiş bir deneyimdi. Şimdi gelin birlikte hayvanlarla ve doğa ile telepatik iletişim nedir ve nasıl yapılır bunlara bakalım.

Hayvanlarla telepatik iletişim nedir ? 

Telepati evrensel bir dil olup tüm hayvanların birbirleriyle konuşma şeklidir.Hepimiz iki hayvanın oyun ya da anlaşmazlıklarla sonuçlanan ,sözsüz bir şekilde, iletişim kurduklarını görmüşüzdür. Aslında onlar Telepatik olarak konuşurlar....

Telepatik iletişim, hepimizde doğustan var olan bir yetenektir. Ne yazık ki, zaman geçtikçe ve insanlik konuşma yeteneğini geliştirdikçe bu yeteneğini kullanmamaya ya da unutmaya başlamiştir. Hepimiz bu yeteneği geliştirebilir, hayvanlarla ve doğa ile tekrar iletişime geçebiliriz. Tek gereken şey bir rehberlikve kararlılıktır ...


Hayvanlarla telepatik iletişimde zaman ve mekan farklılıği önem taşımaz. Oturduğunuz yerden dünyanın başka yerindeki bir canlı ile iletisim kurabilir ve hatta bu dunyadan ayrılmış olan hayvan ruhlarla da telepatik iletişime geçebilirsiniz ....

Hayvanlarla telepati zihinden zihine yapılan bir iletişimdir. Hepimiz enerjiden yapıldık ve enerjik yollardan oluşan geniş bir ağa bağlıyız.Telepatik olarak bir hayvanla konuşmak için, hayvanin yuksek benligine baglanmak ve doğru enerji kanalını ayarlamak gerekir . 


Hayvanların ne istediklerinin duyulması ve anlaşılması gerekir ki bazen sadece endişelerini duymak bile zor bir durumun değiştirilmesine yardımcı olur .Telepatik iletişimlerde hemen hemen bir çok şeye çözüm bulabilirsiniz.


Related image
Neden Telepatik Iletişim ?

İnsanların hayvanlarıyla iletişim kurmak istemelerinin birçok nedeni vardır. Telepatik iletişim bircok soruya cevap almaya ve sorunlara çözüm üretmeye yardımcı olur.

Davranış problemleri:  Hayvanlardaki davranış problemlerine, sorunların nedenlerini  öğrendikten sonra  çoğu zaman çözüm getirilip bu davranış bozuklukları değiştirilebilir. Örnek verecek olursak ; havlamak, ısırmak evin içine tuvaletini yapmak gibi ..ya da şimşek çaktığında korkmak, titremek , saklanmak ...ya da yemeğini yememek , evdeki eşyalara zarar vermek gibi ...  Tüm bunlar olurken hayvanın bakış açısını duymak her zaman sorunlara çözüm bulmanıza yardımcı olur ve insanlarla hayvanlarinbirlikte uyum içerisinde yaşamasına olanak tanır... Bununla birlikte telepatik iletişim  hiç bir zaman gerekli olan yumuşak ve doğru eğitimin yerine geçmemelidir ..

Sağlık sorunları: Hayvanınızla sağlıkları hakkında konuşabilirsiniz ama bu hiç bir zaman  veteriner bakımının yerine geçmemelidir. Hayvanlardan nerelerinin acıdığını, ağrısı olup olmadığını, İlacın yardımcı olup olmadığını ve ameliyat isteyip istemediğini öğrenebiliriz .

Ölüm : Hayvanlara gitme zamanlarının gelip gelmediği , geciş için yardim isteyip istemediklerini sorabilirsiniz. Ister inanin ister inanmayin ama onlara ölmeden önce ne istediklerini sorabilirsiniz ve alacağiniz cevaplar sizi hayrete düşürebilir.Sevgili oğlum Rex öleceği hafta benim onunla evde kalmamı ve işe gitmememi istemişti ve söylediği günde bu dünyadan ayrılmıştı.. Hayvanların  ölüme insanlardan daha farklı bir bakış açısı vardır.Ölüm onlar için doğaldır , bir odadan diğerine geçiştir..ama yine de bizler insan olarak,bu son zamanlarında  onlara sevgi ve şefkat göstererek huzurlu bir şekilde gitmelerine yardım edebiliriz...


Yaklaşan değişiklikler: Hayvanlarınıza her türlü program değişikliğini,yeni insanlarin eve geleceğini,boşandığınızı,tatile gideceginizi veya günlük programınızın değişeceğini söylemek isteyebilirsiniz.Bunlari önceden haber vererek hayvanlarinizda olabilecek davraniş bozukluklarini önleyebilirsiniz .. 


Herhangi bir hayvanla konuşabilir miyiz ?

Kesinlikle!!! İster vahşi  ister evcil hayvan olsun herhangi bir hayvanla her zaman telepati yoluyla iletisime gecebilirsiniz.Hayvanlar  zeki ve duygusal varlıklarıdır. Dikkat edilmesi gereken bir nokta ise;eğer ki konusacağiniz hayvan bir evcil hayvan ve insan ailesi varsa, sahibinden izin almadan iletişime geçmek evrensel yasalara uygun bir davraniş değildir. Cünkü hayvanlar herşeyi tüm açikliğiyla ve masumiyetleriyle açiklayacaklari için ,bu sahibinin özel hayatina izinsiz giriş olarak nitelendirilir ve uygun görülmez ama eğer ki konuşacaginiz hayvanin tehlikede olduğunu ya da sahibi tarafindan kötü muamele gördüğünü biliyorsaniz ,bu gibi durumlarda o insanin yüksek benliğinden izin alinip hayvanla direkt bağlanti kurabilir ve alınan sonuca göre hayvana yardim edebilir ya da yetkili makamlara müracaat edebilirsiniz Sahipsiz veya vahşi hayvanlar için izin alma gibi bir durum söz konusu değildir ve direkt bağlantiya girmek her zaman uygundur..Hayvanlar insanlarla konuşmaktan zevk alan,gerçekten keşfedilmesi gereken müthiş varliklardir.. 

Hayvanlarla telepatik iletisimi  nasil uygulayabilirim ? 


Hayvanlarla telepatik iletişime geçmeden önce birçok rahatlama ya da bağlanma tekniği kullanabilirsiniz.Bunu siz belirleyeceksiniz. Bağlanmadan önce  Doğa devalarindan ve Hayvan Krallığından sizinle olmalarını ve iletişimiz boyunca rehberlik yapmalarini isteyebilirsiniz.İletişime geçeceğiniz hayvanin ismini söyleyerek ve yuksek benligini cagirarak onunla neden konuşmak istediğinizi belirtmek çok uygun bir giriş olacaktir. Hayvanin yuksek benliginden gelecek olan cevap resim, his , koku , vücudun herhangi bir yerinde karincalanma ya da kelimeler veya kisa cevaplar şeklinde olabilir Benim çoğunlukla kisa cevaplar olarak gerçekleşir.Gelen cevaplara her zaman tarafsiz olmali ve kendi yorumlarinizi eklemekten kaçinmalisiniz.


Sonuç olarak diyebilirim ki;hayvanlarla telepatik olarak iletişim kurmak, dünyaya,evrene ve yaşama bir de onların gözüyle  bakmak bir insanin yaşamina ve ruhsalliğina katabileceği çok değerli bir deneyimdir..Hayvanlarimiz ve doğamiz bize Yaradan’in hediyesidir..



Sevgiyle kalin dostlar ve Dünya Ana’nin ışığına sahip çıkın !!!!

Gülünseyirdefteri 


Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Harika ...ilk fırsatta oğlumla konuşmaya çalışacağım. Teşekkürler ,sevgiler

      Sil
  2. Merhaba. Öncelikle bu yazdıklarınız kalbime su serpti. Konuşabilmenin mümkünlüğü bile çok rahatlattı beni. Çok teşekkür ederim. Ben canım kızım Kivi'mle konuşmak istiyorum. Bağ kurma meditasyonu yeterli mi? (İnsanlara özellerde sevgili veya telefon mesajı gibi kelimeler kullanıldığı için dikkatim dağılıyor) Veya hayvanlar için özel bir telepati meditasyonu var mı? Çok yeniyim ve tecrübesizim. Ayrıntılı şekilde açıklayabilirseniz çok sevinirim. Ben telepatik iletişim kurmaya çalışırken herhangi birşey görüp duymuyorum. Daha o seviyede değilim belirtmek istedim. Neler yapabilirim gelişmek ve cevapları net alabilmek için?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  3. Sevgili Kiwi Birb , uzun zamandir bloguma yazamiyordum ve yourumunuzu simdi gordum lutfen kusura bakmayin size ayrintili bilgiyi hafta sonu yazacagim -sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar